неділю, 15 травня 2011 р.

Заробіток на сайті

Отже, як заробити на сайті? Для цього необхідні:

  • 1. Цікава тематика сайту
  • 2. Цікавий контент - статті, матеріали, огляди, тести
  • 3. Часті оновлення сайту
  • 4. Оптимізація, розкрутка, реклама

Тут виникає запитання - як ж розкрутити сайт, підняти його відвідуваність? Основними способи просування вашого сайту в мережі інтернет є:

1. Реєстрація в каталогах і спеціалізованих рейтингах

На даний момент існує чимало каталогів та рейтингів, де власник сайту може зареєструвати свій проект, якщо хоче одержати аудиторію для свого сайту. Потрапити в каталог дуже просто, достатньо лише подати заявку. Через деякий час редактор розділу перевірить ваш сайт і опублікує його в каталозі сайтів.

Варто пам’ятати про те, що ви повинні реєструватися у тих розділах, які максимально близькі тематиці вашого сайта.

2. Давайте посилання на ваш сайт усюди, де це тільки можливо.

У підписі до ваших електронних листів, у сигнатурах на форумах, на ваших візитках, при розмові з друзями. Може здатися, що дана порада частково перетинається з другою рекомендацією, однак це не так - у цьому випадку я розглядаю рекламу вашого сайту серед ваших друзів та знайомих, людей, з якими ви безпосередньо спілкуєтеся.

3. Пишіть регулярно

Дуже важко змусити себе писати регулярно. Не важливо, який у вас ритм, важливо, що він повинен обов’язково бути тим самим довгий час. За моїми спостереженнями досить одного-двох записів на день. Все залежить від тематики вашого блога чи сайта. Хоча закордонні колеги здатні й по 7-8 записів у щоденник робити за день. Але це вже певна планка, до якої треба намагатись дострибнути.

Немає коментарів:

Дописати коментар

WMmail.ru - сервис почтовых рассылок
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!